Stoma Wegwijzer: vind informatie die er voor u toe doet

Stoma Wegwijzer
Publicatiedatum: 26 februari 2019

De Stoma Wegwijzer geeft antwoord op de 100 meest gestelde vragen van mensen met een stoma of pouch.

Op 26 februari 2019 lanceert de Stomavereniging de Stoma Wegwijzer. Deze nieuwe digitale tool geeft antwoord op de 100 meest gestelde vragen van mensen met een stoma of pouch. Benieuwd of uw vraag er ook tussen staat? Of bent u op zoek naar praktische info? Kijk snel op www.stomawegwijzer.nl.

De Stoma Wegwijzer is een digitale tool voor iedereen met een stoma of pouch. In de wegwijzer staat ook handige informatie voor familie en voor professionals zoals stomaverpleegkundigen, huisartsen en specialisten.

Vind praktische informatie voor u op maat

De Stoma Wegwijzer geeft antwoord op de 100 meest gestelde vragen van mensen met een stoma of pouch. De vragen zijn ingedeeld in tien thema’s: een stoma of pouch krijgen, net geopereerd zijn, dagelijks leven, relaties, op reis, emoties, materialen, vergoedingen, problemen en kinderen met een stoma. Bijvoorbeeld: Is het normaal dat mijn stoma slinkt? Kan ik door de douane met een stoma? Wat is een stomabreuk?

Betrouwbaar & helder

De 100 vragen zijn beantwoord door een onafhankelijk team van stomadragers en experts, waaronder stomaverpleegkundigen, medisch speciaalzaken en fabrikanten en een huisarts die zelf een stoma heeft. De Stomavereniging heeft gekozen voor informatie in heldere en begrijpelijke taal.

Brochure op maat maken en delen

Handig: u kunt via www.stomawegwijzer.nl informatie selecteren en omzetten in een persoonlijke brochure op maat. U kunt deze folder vervolgens delen met anderen of bewaren om later terug te lezen.